mantenimiento-jardin

Cura de la gespa i la piscina

manteniment-jardins-cardedeu

Hem realitzat el manteniment d’aquest preciós jardí que pots veure a la imatge. Entre les nostres tasques destaca la cura de la gespa, la poda dels arbusts i arbres que apareixen al fons de la imatge, així com de la cura de la fusta de teka que apareix al primer pla de la fotografia.

intalacion-cesped-artificial

Gespa artificial

instalacion-cesped-artificial

La gespa natural requereix un gran manteniment. Si vols donar-li un toc verd a la teva terrassa o jardí però no vols encadenar-te, la gespa artificial és una bona opció.

Jardineria Marve t’instal·lem gespa artificial en el teu jardí perquè no renunciïs a tenir el teu raconet verd.

mantenimiento-parques

Zones verdes

Manteniment jardins comunitats verdes

Realitzem el manteniment i la cura de les zones verdes comunitàries públiques i privades de llarga extensió. Poda, manteniment de tanques, gespa, sistemes de reg… tot perquè els usuaris puguin gaudir de parcs i espais verds públics.

jardines-cardedeu

Composició de jardins

disseny-jardins-cardedeu

Els nostres jardiners professionals realitzen el manteniment de jardins que combinen diferents elements: pedra, gespa, arbres i plantes de totes les espècies.

D’aquesta forma, aconseguim una combinació de colors i textures molt atractiva que requereix una cura intensiva durant tot l’any.

mantenimiento-fuentes-estanques

Fonts i estancs

mantenimiento-fuentes-estanques

En Jardineria Marve instal·lem i realitzem el manteniment i cura de fonts i estanys del teu jardí.

Els elements d’aigua donen personalitat i estil als espais verds. Representen una barreja d’elements naturals molt atractiva.

mantenimiento-parques

Zonas verdes

Manteniment jardins comunitats verdes

Realizamos el mantenimiento y cuidado de las zonas verdes comunitarias públicas y privadas de larga extensión. Poda, mantenimiento de vallas, césped, sistemas de riego… todo para que los usuarios puedan disfrutar de parques y espacios verdes públicos.