Cura de la gespa i la piscina

Hem realitzat el manteniment d’aquest preciós jardí que pots veure a la imatge. Entre les nostres tasques destaca la cura de la gespa, la poda dels arbusts i arbres que apareixen al fons de la imatge, així com de la cura de la fusta de teka que apareix al primer pla de la fotografia.

Gespa artificial

La gespa natural requereix un gran manteniment. Si vols donar-li un toc verd a la teva terrassa o jardí però no vols encadenar-te, la gespa artificial és una bona opció.

Jardineria Marve t’instal·lem gespa artificial en el teu jardí perquè no renunciïs a tenir el teu raconet verd.

Zones verdes

Manteniment jardins comunitats verdes

Realitzem el manteniment i la cura de les zones verdes comunitàries públiques i privades de llarga extensió. Poda, manteniment de tanques, gespa, sistemes de reg… tot perquè els usuaris puguin gaudir de parcs i espais verds públics.

Composició de jardins

Els nostres jardiners professionals realitzen el manteniment de jardins que combinen diferents elements: pedra, gespa, arbres i plantes de totes les espècies.

D’aquesta forma, aconseguim una combinació de colors i textures molt atractiva que requereix una cura intensiva durant tot l’any.

Fonts i estancs

En Jardineria Marve instal·lem i realitzem el manteniment i cura de fonts i estanys del teu jardí.

Els elements d’aigua donen personalitat i estil als espais verds. Representen una barreja d’elements naturals molt atractiva.

Zonas verdes

Manteniment jardins comunitats verdes

Realizamos el mantenimiento y cuidado de las zonas verdes comunitarias públicas y privadas de larga extensión. Poda, mantenimiento de vallas, césped, sistemas de riego… todo para que los usuarios puedan disfrutar de parques y espacios verdes públicos.