Què pesats són els mosquits! Estan per tot arreu i quan et piquen no pots parar de gratar-te. Converteixen un sopar aparentment tranquil en una autèntica baralla on esquivar aquests insectes.

Els mosquits se senten atrets per la llum, igual que altres insectes. Per això, posa especial atenció a les llums que escullis per al teu jardí perquè, segons com, et trobaràs amb uns amiguets. La gespa també és un lloc que atreu als mosquits, per aquest motiu moltes persones amb jardí es tiren les mans al cap a l’estiu.

remedios-naturales-repelents-mosquitos

Si ets dels qui rep picades de mosquits cada estiu, aquest post et resultarà molt útil. A continuació, trobaràs alguns remeis naturals que són molt econòmics i 100% efectius per allunyar aquests insectes:

Vinagre

Omple un recipient gran, fins a poc més de la meitat, amb vinagre blanc. Aboca el sabó de plats fins que el recipient estigui completament ple. Cobreix-l’ho amb paper de plàstic i fes petits forats amb una ploma, que siguin prou grans com perquè els mosquits puguin passar. Aquests insectes se senten atrets pel vinagre i una vegada que travessin els forats es quedaran atrapats dins del recipient.

vinagre-mosquitos

Oli d’all

L’oli d’all, barrejat amb aigua, pot ser utilitzat com a repel·lent de mosquits i també t’ajudarà a desfer-te de les larves. Posa 4 bulbs d’all a la liquadora. Afegeix oli d’all i aigua. Aboca la barreja en un sifó o un ruixador i tira la substància al jardí cobrint el fullatge i l’aigua estancada.

aceites_repelentes_mosquitos

Altres olis

L’oli de citronela, de canyella i l’oli de castor també et poden ajudar a espantar els mosquits. L’oli d’eucaliptus de llimona és venut com un producte anomenat Repel ®. El Repel és una fórmula a base d’eucaliptus derivat naturalment amb una aroma agradable.

aceite-citronela-mosquitos

Si vols també pots crear el teu propi repel·lent de mosquits 

Utilitza una espelma amb un encenedor, una mica d’aigua i un oli essencial com l’eucaliptus de llimona, espígol o menta gatuna (millor si és una barreja d’algun tipus d’oli). La calor de l’espelma evaporarà l’oli a l’aire i la calor i el repel·lent t’ajudaran a crear un radi de 2 a 3 metres lliure de mosquits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *