Aiiiishhh… tardor!! Tens un je ne sais quoi que ens encanta. És una estació amb encant i especial perquè indica l’arribada del fred i les pluges, però també està plena de dies en els quals es pot gaudir de temperatures suaus i agradables que recorden l’estiu.

La tardor és l’excusa perfecta per omplir amb colors nous i vius el jardí de la nostra casa. Les plantes pròpies de l’estació de tardor solen ser resistents i de fàcil manteniment.

A continuació, et presentem el Top5 de les plantes imprescindibles per al teu jardí durant aquesta tardor:

Les violes floreixen a la tardor i són ideals per a aquesta temporada i l’hivern, ja que resisteixen les gelades.

El crisantem és una altra planta que floreix amb l’arribada de la tardor i és capaç de suportar baixes temperatures i, per això, són resistents a les gelades.

Hi ha nombroses varietats de crisantems i plenes de colors.

La col ornamental posseeix una gran adaptació al fred i també és molt resistent a les gelades. De fet, les baixes temperatures són beneficioses per a aquesta planta perquè accentua els seus colors.

El ciclamen és una planta de tardor i hivern, que no suporta bé les altes temperatures, amb flors increïblement boniques.

La calluna és un arbust, de gairebé un metre d’alçada, que presenta una gran quantitat de branques i flors de colors vibrants. El bruc requereix un manteniment molt senzill i, a més, aguanta molt bé les baixes temperatures de l’hivern.

Com a dada curiosa, dir que l’origen de calluna prové d’una paraula grega que significa “escombrar”. I és que antigament aquest microarbust s’utilitzava d’escombra.

Amb aquestes 5 propostes et serà increïblement fàcil omplir casa teva i el teu jardí de color 🙂

Font: Hogarmania 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *