hLes plantes medicinals són una alternativa natural als fàrmacs convencionals. Cada vegada són més les persones que recorren a aquest tipus de remeis naturals per tractar les seves dolències.

A continuació, expliquem quines són les herbes medicinals més populars i la seva utilitat:

1. All: és un potent antisèptic, fungicida, antioxidant, antihipertensiu i antirreumàtic.

2. Carxofa: té propietats colerètiques, depuratives i diurètiques. A part, posseeix altres beneficis com efecte hepatoprotector, hipotensiu o hipocolesterolemiant.

3. Aloe vera: és molt comú en tractaments de bellesa gràcies a les seves propietats regeneratives i cicatrizants, així com pels seus beneficis analgèsics i antiinflamatoris.

Propiedades curativas del aloe vera

4. Alpiste: té grans efectes contra la diabetis i el colesterol.

5. Menta: com una de les plantes aromàtiques més populars té propietats digestives, antiespasmòdiques i sedants. També actua com aliada si el que t’interessa és rebaixar uns quilets.

6. Camamilla: juntament amb la menta és una planta molt coneguda utilitzada com a digestiu suau i agradable.

7. Llimona: aquest cítric és útil per fer front els estats gripals.

limon-para-la-gripe

8. Romaní: es recomana per tractar problemes com la hipertensió arterial, el sobrepès, la caiguda del pèl o dolències intestinals. Ajuda a eliminar gasos i a tractar els malestars ocasionats per la menstruació.

9. Farigola: Activa la circulació i el sistema nerviós, ajuda a mantenir les defenses altes, és una gran aliada contra l’asma, combat la cistitis i és molt eficaç per a casos de laringitis o faringitis.

10. Valeriana: té propietats ansiolítiques, sedants i relaxants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *